Richting warmer weer in Lake Havasu City

8 januari 2019 - Lake Havasu City, Arizona, Verenigde Staten

Toch vanochtend maar weer de wekker gezet, aangezien je tot 9 uur kon ontbijten. Het ontbijt was weer de standaard ontbijt van scrambled eggs en zo... Bluh... 

De zon was heerlijk aan het schijnen en dat nodigde uit om lekker even op het balkon van de kamer te zitten. Het was op gegeven moment kwart over 10 en het werd tijd om de auto in te laden en richting Lake Havasu te rijden. 

De rit was niet echt spectaculair. Het eerste stuk was wel heel anders dan de heenweg, want toen reden we door de sneeuw en konden bijna niets zien. Je zag langs de weg nog wel de restanten van de sneeuw, maar de hogere temperaturen zorgt dat het toch vrij snel smelt. Hoe vaak we dat wel niet gehoord hebben... Het sneeuwt hier nooit! Het is hier nooit zo koud...

De rest van de route was rustig en niet zo boeiend... wel zag je steeds minder sneeuw tot je helemaal geen sneeuw meer ziet en de temperatuur lekker richting de 20 graden gaat.

Nog even onderweg getankt. Ramen van de auto schoongemaakt en weer door. Rond half 3 waren we bij het hotel. De kamer stond al klaar voor ons. We konden dus gelijk inchecken. Het is een heel strak hotel. Een hele glazen pui en badkamer en wc deur van glas. De wastafel staat daar weer buiten. Het is wel apart ingericht. Als je goed kijkt, kan de kamer wel wat nieuwe meubels en gordijnen gebruiken. Maar goed, we blijven hier 1 nacht en verder is het prima. Het is niet dat alles uit elkaar valt. 

Het was nog prachtig weer dus we besloten nog even wat te wandelen langs het water en over de London Bridge. Het was echt heerlijk. Er waren wat mensen die eenden eten aan het geven waren. Die eenden zijn dat zo gewend dat als je niets in je handen hebt ze er dan nog steeds in bijten. Het waren wel mooie eenden. 

Nog even met de man van de veerpont gesproken. Die gaat van de Arizona kant naar de Californische kant van Lake Havasu waar een Casino is. Ook nu kregen we weer te horen hoe koud het was geweest en dat niet gebruikelijk was. 

Ze hadden ook allerlei winkeltjes neergezet en het Britse stijl na te bootsen. Het was best gezellig allemaal. Langs de boulevard waren allemaal bomen geplant ter herinnering van iemand. Het waren bijna allemaal andere bomen. Het zag er mooi uit. 

De zon begon onder te gaan dus we gingen terug naar het hotel. Nog even wat gelezen en zo en rond kwart voor 6 zijn we richting restaurant gegaan. Het was best druk... het is dinsdag en in Nederland is het dan uitgestorven in restaurants, maar hier niet. We kregen weer eens een tafel bij een deur naar buiten. Ik vroeg er nog naar en ze zei dat die deur eigenlijk nooit gebruikt wordt... nou... ze heeft gelogen...

Het eten was voor mij niet zo lekker. Ik had een burger besteld en voor mijn smaak was die echt veel te zout. Wel jammer want het zag er lekker uit. 

Weer terug naar het hotel en we constateerden dat ze hier de feestdagen nog niet los kunnen laten... alle kerstversiering hing er nog en was verlicht. Het zag er wel gezellig uit, maar op gegeven moment moet je toch weer gaan overstappen naar het nieuwe jaar...

In de kamer weer lekker thee en koffie gezet en lekker relaxen. 

Morgen gaan we richting Irvine en we proberen een stukje Route 66 te rijden. Ik ben benieuwd. 

Jouw reactie